welcome

Salam sejahtera...


Selamat datang...semoga apa yang tertulis di sini mendapat manfaat untuk semua.

Saturday, May 14, 2011

kisah malam tadi

duk cari mood nak siapkan baju za....layan fb jap...then sambung jahit manik pada baju za...kalau tak lawa maaf ya...tak professional...kul 12 mlm tadi siap...jeng..jeng...inilah hasilnya...


tak jelas kan....baju ni dah banyak bunga...tapi tuan dia nak jugak taruk manik...'tak menyerlah'la ckit maniknya tu....sebab bunga dah banyak kan...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete